Opvoeding : mededelingsblad der Centrale voor Arbeidersopvoeding (Brussel: CAO; Brussel: CSC)
"Collection: Opvoeding : mededelingsblad der Centrale voor Arbeidersopvoeding; Periodiciteit : tweemaandelijks"