te001465: Politieke karikatuur, Wetgevende verkiezingen 1958, Sleutelplan
"Tekening in oostindische inkt voorstellend een arbeider die kijkt naar een man die een zware sleutel torst. Op de baard van de sleutel: CVP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"