af015571: Dagelijks honderden politieke moorden en 'verdwijningen'. Gelukkig staan we niet met onze rug tegen de muur - Amnesty International Nederland
"Affiche uitgegeven in 1993 door Amnesty International Nederland voor mensenrechten. Afbeelding: krijttekeningen van portretten. Tekst: DAGELIJKS HONDERDEN POLITIEKE MOORDEN EN 'VERDWIJNINGEN'. GELUKKIG STAAN WE NIET MET ONZE RUG TEGEN DE MUUR. ACTIE WERKT. 020-6264436 AMNESTY INTERNATIONAL KEIZERSGRACHT 620, 1017 ER AMSTERDAM. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"