fo012658: Persconferentie oprichting Fonds Suzan Daniel - Eggers, Sigfried
"Zwart-witfoto van Tom Lanoye en Suzan Daniel op de persconferentie naar aanleiding van de oprichting van het Fonds Suzan Daniel, 3 februari 1996."