fo028876: Zeemeermin - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van een vrouw zittend in spriet met een glinsterpak en een reddingsboei op het dek van een schip. Jaren 1920. Opschrift: Moderne zeemeermin aan boord van de Esperia. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"