fo025126: Betoging veer Kruibeke - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging voor het behoud van het veer in Kruibeke, september 1987. Zicht op de betogers. Spandoek met tekst: Voor onze veren zullen wij ons weren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"