te001620: vredesduif - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo. Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 18 februari 1974. Tekening uit vijf delen. Eerste deel toont een man die een pistool omhoogricht en een duif met een olijftakje in de bek doodschiet. De daaropvolgende delen tonen het olijftakje die naar beneden valt en uiteindelijk de man doodt door het hart te doorboren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"