Utopies et réalités en URSS 1917-1934 : agit-prop, design, architecture - Palmier, Jean-Michel; Stanic, Milovan; Claverie, Jana (Paris: Centre de Création Industrielle, 1980)
"Begeleidende brochure bij een rondreizende tentoonstelling georganisseerd door het CCI en het Centre Georges Pompidou"