Verhogen van kansen door werken aan school en buurt? : evaluatieverslag van een stage binnen het onderwijsopbouwprojekt "Zuid", vanuit het stedelijk pedagogisch centrum te Antwerpen - de Jonge, Marie-Anne (Brussel: HISKWA, 1982)
"Marie-Anne de Jonge"