Arbeidsbemiddeling en/of werklozencontrole : het voorbeeld van de Gentse arbeidsbeurs (1891-1914) - Deslé, Els (Brussel: Els Deslé, 1986)
"Licentiaatsverhandeling VUB, faculteit letteren en wijsbegeerte, sectie geschiedenis (hedendaagse periode)"