fo004753: Onderwijzende personeel van de Hogeschool van de Arbeid in Gent
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van het onderwijzend personeel van de Hogeschool van de Arbeid in Gent, naar aanleiding van een tentoonstelling van 5 tot 13 augustus 1917. Groepsfoto met v.l.n.r. 1° rij : Segers, De Vriesere en De Wandel, 2° rij : Van Guyse, De Rycke, Vankenhove en Lecour, 3° rij : Lucien De Rycke en Heckers. Opschrift: Université du Travail. Exposition 5-13 aout 1917. Comité. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"