fo028653: Draagbaren met kaas vóór de Waag, gereed om gewogen te worden - Delemarre, P.
"Zwart-witfoto van mensen op de kaasmarkt in Alkmaar, Nederland. Jaren 1920. P. Delemarre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"