fo002704: Jaarlijks congres van de vakbondfederatie van MZWV - Berteel, Jozef
"Zwart-witfoto van het jaarlijks congres van de vakbondfederatie van MZWV in Kortrijk. Zicht in de zaal. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"