fo009180: Huldiging door Gilbert Temmerman - Trinquet, Julien
"Zwart-witfoto van een huldiging door Gilbert Temmerman (r. ) in Gent. Op de achtergrond een affiche met opschrift: Lees de nieuwe Vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"