af016147: 5-13 oktober '96 Week van Vervoering "Ontstop het Verkeer" - Druk in de Weer; Komimo; Desmedt, Luc
"Affiche uitgegeven in 1996 door het Komitee Milieu & Mobiliteit (KOMIMO) voor de Week van Vervoering. Afbeelding: een tram, voetgangers en een fietser in een stadscentrum onder een stralende zon en een ontstopper. Tekst: 5-13 oktober '96 Week van Vervoering. Ontstop het Verkeer. Campagnekrant verkrijgbaar in alle stations, postkantoren, bibliotheken en gemeentehuizen. bond beter leefmilieu, bttb bond van trein-, tram- en busgebruikers v.z.w., LANGZAAM VERKEER, TAXISTOP, Fietsersbond vzw, DE LIJN. 3 s. V.U.: Luc Desmedt, KOMIMO, Frère-Orbanlaan 570, 9000 Gent - Vrij van zegel. Druk in de Weer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"