te005160: De C.V.P. en de rechtse Vlaamse-nationalistische partijen - F.W.
"Tekening als politieke karikatuur waarop een huis (C.V.P.) vol ezels (Vlaams-nationalistische partijen) staat afgebeeld, 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"