fo005596: Jubelstoet 40 jaar Textielarbeiderscentrale van België (1938)
"Zwart-witfoto van een optocht van de Textielarbeiderscentrale van België (TACB) n.a.v. het 40-jarig bestaan in Gent, 1898-1938. Voorstelling van de klok slaat vijf ure op een praalwagen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"