af015275: Mozaïek organiseert multikultureel feest - Mozaïek (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door Mozaïek voor een multicultureel feest in Aartselaar. Afbeelding: foto van een dansende vrouw. Tekst: MOZAÏEK ORGANISEERT MULTIKULTUREEL FEEST ZATERDAG 19 SEPTEMBER 1992 ZAAL KOEKOEK AARTSELAAR (BOOMSESTWG.). 14u: Zuiderse markt, piñatas, crea-activiteiten, Marokkaans theesalon, dansatelier, internationaal kokkerellen, pittige hapjes en drankjes; 20u: Fuif met Afro-Latino ritmes en COMBO TROPICAL. INKOM: 150 frank (VVK 120 fr.). INFO MOZAÏEK: 03/888.76.65."