af002892: Hagenaar Karel - Cayet, Joseph; Morvy; BSP; Bonnijns, Hendrik (1978)
"Affiche van Joseph Cayet uitgegeven in 1978 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Karel Hagenaar. Tekst: HAGENAAR KAREL 2de kandidaat 11. 2de HAGENAAR K. Advocaat bij het Hof van Beroep. Nationaal Secretaris Europese Socialistische Beweging. Voorzitter August Vermeylenkring S.A.B. Secretaris Vlaamse B.S.P. afdeling S.A.B. SOCIALISTISCH kandidaat op lijst VLAAMSE EENHEID. Verantwoordelijk uitgever: H. BONNIJNS P. Hauwaertsplantsoen 36 — 1140 Brussel. Drukkerij - Morvy - Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"