fo003295: Internationale Socialistische Anti-Oorlogsliga - Van Geel-Dauwe, J.
"Zwart-witfoto van een optocht van de ISAOL (Internationale Socialistische Anti-Oorlogsliga), jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"