af017359: Het Vlaams-nationalisme - Kultuuropbouw; Jacobs, J. (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door Kultuuropbouw voor een debatavond over het Vlaams-nationalisme. Tekst: KULTUUROPBOUW VZW. DEBAT HET VLAAMS-NATIONALISME een kritische visie op het thema en de groepen die er naar streven. Inleiding door D. Vandepitte. Dinsdag 30 maart 1976 20u zaal 'Floreal' maastrichterstraat 107 te HASSELT (INKOM VRIJ). Vrij van zegel: art. 198.7.V.U.: J. Jacobs, Notelarenstr. 34 Hasselt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"