af001831: China: 25 jaar socialisme - MLB; De Roeck, Marie Louise
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB) Gent voor een meeting over China. Afbeelding: Mao Zedong. Tekst: China: 25 jaar socialisme. Marxisties-Leninistiese Beweging Studentenorganisatie van AMADA. China meeting Do. 10 Okt. Leuven 20u. De Valk Tiensestraat 41. Een arbeider en een arbeidster vertellen de ervaringen van hun reis naar China. Antwerpen 20u. St. Ignace Prinsstraat 13. Brussel 20u. VUB Lokaal 201. Gent 19u30 Blandijnberg. Film Het kanaal van de rode vlag Ingericht door de V.B.C. V.u.: M.L. De Roeck Van Peltstraat 62 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"