af011018: Stop à la bombe à neutrons - Emmer, Peter; UBDP; Du Bosch, Jean (1978)
"Affiche van Peter Emmer uitgegeven in 1978 door de Union Belge pour la Défense de la Paix (UBDP) tegen de neutronenbom. Afbeelding: tekening van een grote letter N en een doodshoofd die één geheel vormen. Tekst: STOP A LA BOMBE A NEUTRONS ET AUSSI A LA FABRICATION DE SES ELEMENTS! Union Belge pour la défense de la Paix, Rue des Tulipes 29 - 1050 Bruxelles. Tél. 02/512 52 82. Exempt de timbre. Edit. Resp.: Jean Dubosch, Rue Ten Bosch, 23-25 - 1050 Bruxelles. Vertaalde tekst: STOP DE NEUTRONENBOM en OOK DE PRODUCTIE VAN DE ONDERDELEN! Union Belge pour la défense de la Paix, Tulpstraat 29 - 1050 Brussel. Vrij van zegel. Ver. Uitg.: Jean Du Bosch, Ten Boschstraat 23-25 - 1050 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"