af017357: Ekonomische Demokratie - Dyon, Louis; Jongsocialisten; CSC (1974)
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Jongsocialisten (JS) en de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) voor een debatavond over economische democratie. Tekst: Jongsocialisten – UKKEL. centrale CSC voor socialistisch cultuurbeleid. Maandag 1 april 1974. Voordracht met debat. Ekonomische Demokratie. Voorwaarde voor een Socialistische samenleving. Spreker: Prof. Piet FRANTZEN. Koninklijk Ateneum – Reisdorflaan 35 – UKKEL. Aanvang: 20,15 u. INKOM: 10 F. VRIJ VAN ZEGEL. Druk. L. DYON – Geraardsbergen 5880. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"