fo025852: Watersnood-Overstroming - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto, van Burgemeester Antoine Denert van Kruibeke, die een menigte toespreekt door een megafoon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"