Een soort eeuwig heden : België, Vlaanderen, Wallonië in twee wereldoorlogen - De Schaepdrijver, Sophie (Kleio : tijdschrift van de Vereniging van Docenten in Geschiedenis en Staatsinrichting in Nederland)
"Sophie de Schaepdrijver"