ls000006: Lutte des travailleurs pour la libération de nos soldats, injustement emprisonnés - Deltour, Louis (1952)
"copyright: Deltour André, Deltour PhillippeZie ook: pr001457Zie ook: hs000499Zie ook: gou000055 Betoging van woedende arbeiders, zij dragen borden met tekst: Libérez tous les soldats emprisonnés. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"