af016410: Zwoele tropische midzomernacht. Jambo Africa - Garmendia, Cuauhtémoc; X-oc; Degerickx, Lut
"Affiche van Cuauhtémoc Garmendia uitgegeven in 1996 voor een Afrikaanse nacht. Afbeelding: bandlid van Jambo Africa. Tekst: Zwoele tropische midzomernacht. Zaterdag 22/6/96 21.00 uur Jambo Africa o.l.v. Dizzy Mandjeku. Feestzaal Cattelberg Bothastraat 15-17 Borgerhout. Inkom 350. Vvk 300 tel 03/272 03 23. Mezclateka – dj Esteban Ceresas. V.u.: Lut Degerickx – Driekoningenstraat 56 – 2600 Berchem. Vrij van zegel – art 198. Foto: C. Garmendia. Lay-out: Xoc. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"