fo021318: Wijk Brugse Poort in Gent - De Bruyckere, Joan; Hogeschool Gent - Academie voor Schone Kunsten
"Zwart-witfoto van kinderen die buiten op de stoep spelen in de wijk Brugse Poort in Gent, 2002-2003. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"