Recht op wonen : getuigenissen van mensen op zoek naar menswaardig wonen in het Mechelse (Mechelen: Geknipt, 2004)
"Hebben meegewerkt : Rzoezie, De Keeting, Werkgroep Integratie Vluchtelingen,... et al."