794.453: Dossier betreffende een tweede- en derdejaarskadervorming voor de federatie Mechelen op 26-28/01/1996 in Rijmenam. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"