Op een oude fiets moet je het leren : erotische en seksuele relaties tussen vrouwen en jonge meisjes en jongens - Sax, Marjan; Deckwitz, Sjuul (Amsterdam: Schorer, 1992)
"Marjan Sax; Sjuul Deckwitz Fonds Suzan Daniel (FSD)"