af010459: Homofuif. Georganiseerd door het E.C.H.O. Zaterdag 4 mei 1996 - Educatief Centrum voor Homoseksualiteit in het Onderwijs
"Affiche uitgegeven in 1996 door het Educatief Centrum voor Homoseksualiteit in het Onderwijs (ECHO) vooro een fuif. Tekst: Homofuif. Georganiseerd door het E.C.H.O. Zaterdag 4 mei 1996. Zaal Jacob, Sudermanstraat 5, Antwerpen centrum. Trams 2, 3, 10, 11 & 15 (Halte: Groenplaats of Melkmarkt). Ondergrondse parking Beggaardenstraat (zijstraat Katelijnevest). V.U.: Educatief Centrum voor Homoseksualiteit in het Onderwijs, Pachthoevelaan 11 - 2180 Ekeren, Tel. & Fax: 03/541.47.85. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"