fo018364: Feestlokaal van Vooruit - Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van het publiek tijdens het concert van Vicky Down, een jazz-concert/optreden georganiseerd door de Centrale voor Arbeidersopvoeding (CAO) Music Club in de theaterzaal van feestlokaal Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat, Gent. 9 december 1956. Rechts vooraan staat Gilbert Temmerman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"