101.00002: Briefwisseling van J. Pante, Ridder in de Orde van Leopold II en Gouden Palmen der Kroonorde - Clauwaert, Alain
"Collection: Clauwaert Alain; Biografie: Alain Clauwaert was lid van het bestuur van Jongsocialisten Gent en hij was voorzitter van Kultuuropbouw Oost-Vlaanderen. Level of description: File; Series: 101: Archief van Alain Clauwaert"