De Grooten Oorlog in Brusselse straatliedjes uit 1914-1918/ Guy Janssens : recensie - De Groen, Dominique (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"door Dominique De Groen"