Humanities, Computers and Cultural Heritage : 16e Internationale conferentie van de Association for History and Computing (AHC), Amsterdam, 14-17 september 2005 - De Nil, Bart (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Bart De Nil"