Voordelen en diensten 2013 : gezond gelukkig zijn, dat doet deugd (Brussel: FSMB, 2012)
"Informatiegids van de Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant ; Verantwoordelijke uitgever : Michel Michiels ; Redactie : dienst Infocom ; Foto’s: Corbis, Shutterstock, Jacky Delorme ; Vormgeving: Mordicus DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"