592.009: Verslag van de stadstoelagen toegekend door de Stedelijke Toneelkommissie van de stad Mechelen op basis van de uitslag van de evaluatie van toneelstukken opgevoerd tijdens het toneelseizoen 1961-1962 door verschillende Mechelse toneelverenigingen - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File"