Oorlog en fascisme : vroeger... en nu? Hoe rechts de krisis gebruikt als voedingsbodem - Adriaens, Ward (Sint-Niklaas: ABVV-jongeren)
"Publicatie bij de tentoonstelling met een begeleidende leestekst."