fo022699: Verkeer - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een klein eenmansautootje met opschrift Ik rij op m'n gemakske met m'n pruttelbakske. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"