Memòria : butlletí d'informació / Associació Socialista d'Excombatents i Víctimes de Guerra (Barcelona : Associació Socialista d' Excombatents i Víctimes de Guerra (PSC-PSOE),, 1992- 2005)
trimestral (1994- )