Van moederbinding naar partnerbinding. Maatschappelijke veelvormigheid waarin iedereen eigen keuzes maakt [interview met Cees Straver] - Dudink, Stefan (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Stefan Dudink Fonds Suzan Daniel (FSD)"