af009003: 40 jaar verwezenlijkingen voor de Vrouw - SA; Imprimerie Coopérative Ouvrière; SVV; Willems (1950)
"Affiche uit 1950 met als trefwoord vrouwen. Tekening: fond: vrouw aan het zaaien. Voorgrond: 'modern' geklede vrouw met zeis aan het oogsten. Tekst: Socialistische Vooruitziende Vrouwen. 1910. 1950. 40 jaar verwezenlijkingen voor de Vrouw. Verdedigt ze - Stemt NEEN. Auteur responsable: WILLEMS, 68, Chée de Louvain, MUIZEN. Vrij van Zegel. Wet van 8-2-1950. I.C.O. 6-8, Avenue Rêve d4or LA LOUVIÈRE - DIR. A. ANDRÉ. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"