fo016255: Coöperatieve winkel nr. 12 in Mortsel - Rubbens, J. (1928)
"Zwart-witfoto van de voorgevel van de coöperatieve winkel nr. 12 in de Deurnestraat in Mortsel. Zicht op de etalage en de verkoopster in de deur. Opschrift op voorgevel: Kooperatief Verbond Samende Arbeidersmaatschappij Winkel nr. 12. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"