fo000246: Eugène Soudan - Waro
"Zwart-witfoto van Eugène Soudan en familie, bij het afscheid van de Spaanse kinderen die werden opgevangen tijdens de burgeroorlog. 21 juli 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"