fo028056: Composition; Au bon marché; Photogénies - Compositions - Henri, Florence
"© Martini & Ronchetti, courtesy Archives Florence Zwart witfoto van een bal en een spiegel, met een reclamepancarte met een tekening van 4 dames en als opschrift: Au bon marché, rond 1929. Florence Henri. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"