af016558: Als u vergeten bent wat democratie betekent dan zullen zij u er wel aan herinneren! - Dee, Willy; Imagine; Indruk; Democratie '94; Goeman, Eric
"© Willy Dee Affiche van Willy Dee uitgegeven in 1994 door Democratie '94 tegen extreemrechts. Afbeelding: kapotte bril, bezem en benen van een militair met wapenstok. Tekst: Als u vergeten bent wat democratie betekent dan zullen zij u er wel aan herinneren! Democratie '94 bekent kleur. Ver. uitg.: Eric Goeman, Olifantstraat 48, 9000 Gent • v.v.z. art. 198 • foto: Willy Dee • druk: Indruk Dok Noord 13, 9000 Gent tel. 09/225 30 98 • Koncept en Kreatie: Imagine. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"