Overeenkomst houdende het uitwerken van een instrumentarium voor de werking wan de niet-gouvernementele organisaties in het kader van het nieuwe samenwerkingsakkoord voor duurzaam lokaal beleid : eindrapport - Ducheyne, Thomas; Debaere, Nicolas; Fremout, Geert (Brussel: Vlaams Ministerie voor Leefmilieu en Landbouw, 2002)
"In opdracht van Vera Dua, Vlaams Minister voor Leefmilieu en landbouw"