af007616: Nous défendons vos droits - Heindent, M.; FGTB; Gayetot, Jean (1983)
"Affiche van M. Heindent uitgegeven in 1983 door FGTB met als trefwoord vakbond.Tekening: grote hand houdt bord vast; bovenop bord: menigte met spandoeken en vlaggen.Tekst: Nous sommes candidats. Nous défendons vos droits. 2 FGTB Interrégionale Wallonne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"